Skip links

Solcelleanlegg til private og bedrifter

Nå kan du også få solceller på ditt hus

Nå kan du også få solceller på ditt hus

Mer enn 70 boliger på Hvaler har fått montert solcelleanlegg på taket. Hvaler har nå Norges største private solcellepark.

Follo Energi samarbeider med e20 som leverer solcelleanlegg til private og bedrifter i Norge. Nå kan du bestille solcelleanlegg ferdig installert på ditt hustak og samtidig få dekket noe av utgiftene via tilskuddsordninger. Enova gir støtte fra 10 000 til 28 750 kroner avhengig av størrelsen på ditt anlegg og noen kommuner har innført egne støtteordninger. Ved bestilling ordner e20 alt det praktiske, dvs. levering, montering og registrering som Plusskunde hos nettselskapet – enklere blir det ikke.

Alle som monterer denne type solcelleanlegg må koble anlegget til strømnettet, og dermed bli en Plusskunde. Å være Plusskunde betyr at du selger strømmen du produserer, som du ikke benytter selv, tilbake til strømnettet. Det er viktig å være klar over at strømmen du produserer selv har en verdi på ca. 90 øre – 1 kr pr kWh. Selger du strøm tilbake til nettet så er prisen ca. 30 øre. Slik blir det altså mest lønnsomt å produsere til eget forbruk. Prisene kan variere over tid.

Du finner mer informasjon på www.sologkraft.no

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked