Skip links

Laveste på 15 år

Strømprisene i sommer er de laveste på 15 år

Strømprisene i sommer er de laveste på 15 år

Sommerværet ble kanskje ikke det beste, men trøsten får være sommerens strømregning. Strømprisene i sommer er de laveste på 15 år og prognosene fremover er gode.

Prisene fremover vil naturlig nok stige noe, siden det blir kaldere og forbruket øker, men vannmagasinene er fulle og det regner fortsatt i bøtter og spann. Markedet forventer at strømprisen skal holde seg lavt fremover, men det avhenger selvsagt av været.

Etter en forholdsvis mild vinter og en sommer med rekordlave priser, ligger det an til at en vanlig boligkunde vil ha en strømregning som er ca. 1000 kroner lavere i 2015 sammenlignet med 2014. Det kan komme godt med gjennom vinteren.

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked