Skip links

Satser på fremtiden

Utdeling av gavebrev 2016

Utdeling av gavebrev 2016

Det er vår og det betyr utdeling av gavebrev til barn og unge

I år mottok Follo Energi totalt 86 søknader. Det viser at det fortsatt er stor aktivitet og bredde som tilbys barn og unge. Det er derfor ekstra hyggelig å kunne være med å bidra til å bevare og videreutvikle et godt lokalmiljø.

Kriteriene for økonomisk støtte er at foreningen må være åpen for alle opp til 19 år. Det gis støtte til aktiviteter eller utstyr, men ikke drift. Aktiviteten må heller ikke medføre unødig belastning på miljøet. Årets pott var på 200 000 kroner og pengene ble fordelt mellom 35 organisasjoner. Teatergrupper fikk kostymer, Follo sykkelklubb fikk førstehjelpstasker og andre fikk penger til uniformer, rulleski, bordtennisbord, fotballmål, trampoline, bøylehest og instrumenter m.m. Det hadde møtt opp drøye 60 personer, som fikk litt å drikke og spise, og deretter og var det utdeling av gavebrev.

Litt høytid må det også være, så prisvinnerne måtte også fortelle litt om sin forening og hva pengene skal brukes til. Det var en hyggelig seanse og en fin møteplass for alle de frivillige som jobber med barn og ungdom.

Vi ønsker alle lykke til med det gode arbeidet som gjøres lokalt og satser på å kunne bidra i årene som kommer

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked