Skip links

Follo Energi i ny drakt

Follo Energi lanserer nå nye nettsider vi håper skal være både til nytte og glede for deg som leser. Det være seg om du allerede er kunde eller er nysgjerrig på hvilke tjenester og produkter vi har å tilby.

– Vi har tilpasset de nye sidene både i forhold til et gjenkjennbart og moderne design og at det skal være lett å orientere seg for de som er ute etter å finne informasjon, utføre tjenester eller kontakte oss, sier markedssjef Morten Hagen.

Nettopp enkel tilgang til informasjon er en viktig motivasjon for endringene. På sidene finner du oversikt over alle våre tjenester og produkter.

 

Nyheter fra bransjen

– I tillegg legger vi jevnlig ut aktuell og nyttig informasjon både om våre egne aktiviteter og om energibransjen generelt. Her kan du med andre ord holde deg orientert ved å følge oss, sier  Hagen. Han påpeker at nettsiden hele tiden er under utvikling, og at de gjerne tar tilbakemeldinger på hva som fungerer bra og hva som kan forbedres ytterligere.

– Vi forsøker hele tiden å bli enda litt bedre, og brukerne av nettsiden er viktige sparringpartnere for oss. Vi tar gjerne både ris og ros om det er konstruktivt, sier han.

Markedssjef Morten Hagen håper de nye nettsidene blir tatt godt i mot både av eksisterende kunder og andre som er nysgjerrige på hva de kan tilby av tjenester og produkter. 

 

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked