Skip links

Test vår nye chatbot!

Test vår nye chatbot!

Vi har startet reisen mot å kunne tilby kundene døgnåpen kundeservice og har lagt ut vår nye chatbot i betaversjon. Hjelp oss å gjøre den bedre!

Chatboten er enda under opplæring, men den lærer best av å få mange spørsmål og det er dere som kunder som kan hjelpe oss å gjøre den best mulig. På dagtid, i våre åpningstider mellom 08.00 og 17.00, setter den deg over til kundeservice om den ikke kan svare. Resten av døgnet tilbyr chatboten å generere en henvendelse til kundeservice slik at du får hjelp dagen derpå.

Vi mennesker har ulik måte å ordlegge oss på rundt samme problemstilling og på sikt vil roboten kunne identifisere flere og flere problemstillinger uavhengig av hvordan vi ordlegger oss. Dette muliggjøres av machine Learning og big data utviklet av flinke mennesker i TERKI Software i det som kalles en hybridbot tilpasset våre behov og ønsker. I bakkant av chatboten sitter det robottrainere som hjelper roboten å forstå litt mer hver eneste dag på bakgrunn av de spørsmålene som blir eskalert videre til kundeservice.
En hybridbot vandrer altså sømløst mellom menneske og chatbot og du vet alltid om du chatter med menneske eller robot.

I dag kan roboten svare på en del spørsmål rundt solceller, innlogging på min side, fakturaspørsmål og generelle ord og uttrykk som brukes mye i energibransjen. Roboten kan dermed hjelpe deg for eksempel med å finne ut av solforholdene på boligen din, utsette faktura eller svare på hva Trygg Strømforsikring eller spotpris er.

Du finner chatboten til høyre på forsiden, grønn ring med samtalebobler i.

Håper du liker den!

 

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked