Skip links

Barn og unge 2022: Vinnerne er kåret!

Vi i Follo Energi deler ut 50.000 kroner – fordelt på fem heldige vinnere i årets «Barn og unge»-konkurranse. Se hvilke lag/foreninger som har gått topps i 2022!

Årets «Barn og unge»-konkurranse er avsluttet – og for en respons! Her er de heldige vinnerne – som hver mottar 10.000 kroner:

• Danseklubben Move On
• Enebakk Motorsportsklubb EMSK
• Ås IL Fotball g/j 2011
• Follo Kunstløpklubb
• Oppegård Friidrett

Årets konkurranse har pågått på Facebook i mai.

Nominasjoner på Facebook har vært en ny vri for gjennomføringen av «Barn og unge», men som har gjort det noe enklere for juryen å få innblikk i de ulike foreningene og det positive arbeidet som gjøres for barn og unge i Follo og omegn. Og ikke minst flere begrunnelser for hva de ulike foreningene trenger midler til.

– Det var ingen enkel oppgave å kåre vinnerne, fordi det kom inn svært mange gode nominasjoner. Likevel har vi landet på fem ulike vinnere som representerer et bredt spekter av aktivitetstilbud for barn og unge. Vi har tro på at pengene fra oss vil spre glede og positive opplevelser for mange barn og unge i Follo og omegn, sier Anja Ringnes Nilsen, kommunikasjonsrådgiver i Follo Energi/Smart Energi.

Vi i Follo Energi gratulerer vinnerne! Tusen takk til alle som har sendt oss bidrag/nominasjoner på Facebook.

Les også: Alt om «Barn og unge 2022»

VINNERNE: Bildedryss som viser noen av foreningene som er tildelt «Barn og unge»-støtte fra Follo Energi i 2022! Bildene deles med tillatelse.

Gjennom «Barn og unge» ønsker vi i Follo Energi å gi tilbake til samfunnet ved å dele av overskuddet vårt i områdene der vi leverer strøm. I tillegg brenner vi for at barn og unge skal utvikle seg, ha sunne aktiviteter – og ha det gøy på fritiden!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Media