Skip links

Sammen blir vi bedre!

Om Follo Energi

I Follo Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Follo Energi er en strømleverandør med lange tradisjoner. Vi har fokus på å bevare tradisjonene, samtidig som vi fornyer oss. 

Siden 1914 er det blitt levert lokal strøm i Follo-regionen fra Børter Everk i Enebakk. I  1990 kjøpte vi rettighetene til all strøm som produseres i Børter. Dette ønsker vi å fortsette med i årene som kommer!

Vi i Follo Energi tror på det nære i form av å bidra til lokal næringsutvikling. Hvert år støtter vi en rekke tiltak for barn og unge i områdene der vi leverer strøm.

Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthusløsninger eller energieffektivisere boligen din, ønsker vi at du skal bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver.

Vi samarbeider tett med vårt søsterselskap Smart Energi. Smart Energi har blant annet vunnet prisene «Årets lokale klimatiltak» under Zerokonferansen og «Enovas innovasjonspris» – for å ha gjort deltagelse i det grønne skiftet enkelt i de tusen hjem.

Vår rolle har utviklet seg gjennom mer enn 100 år, men oppdraget er det samme: å sørge for at du og familien din, arbeidsplassen din og lokalbutikken din på hjørnet har strøm hver eneste dag.

Follo Energi er en del av Smart Energi-familien, som ut 2022 er eid av Fredrikstad Energi AS og Kragerø Energi AS. Fra 2023 er Smart Energi og Follo Energi en del av Yve-konsernet, som fra før består av de godt forankrede strømselskapene Kraftriket og Polar Kraft.

Lurer du på noe? Vi hører gjerne fra deg!

Nettside av GP Media