Skip links

Salgsavdelingen

Stor bransjekunnskap

Vårt salgsteam har stor kunnskap om bransjen og markedet, og kan anbefale akkurat det produktet som passer deg best både på kort og lang sikt. 

Follo Energi  har en rekke ulike, markedstilpassede strømprodukter å tilby, både til nærings- og privatmarkedet. Vi har et dedikert salgsteam som daglig informerer om mulighetene det innebærer for deg om du velger oss som din energipartner. Vi kjenner både de historiske dataene og prognosene i markedet, og sørger for at du velger den strømavtalen som passer best i forhold til forbruket. Om du velger oss som strømleverandør og er bosatt innenfor Norgesnett eller Hafslund sitt distribusjonsområde, vil du få strømforbruk og nettleie på samme faktura. Enkelt og greit!

Vi gir også råd og informerer deg om en rekke tilleggsprodukter, det være seg egenproduksjon av solenergi, forsikring, prisgaranti etc.

PS: Har du vurdert å bytte strømleverandør eller er nysgjerrig på hva vi kan tilby, er det ingen grunn til å nøle med å kontakte oss. Vi  er her for å bistå deg!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Follo Energi på Facebook

Nettside av GP Media