Skip links

Smarte Nabolag med solceller

Ta grønne valg sammen!

For at flere kan få nyte godt av den kortreiste, lokale strømmen, har vi lansert begrepet Smarte Nabolag. I Smarte Nabolag får inntil 10 naboer muligheten til å kjøpe overskuddsproduksjon til 25 % redusert pris! På kjøpet får dere alle økt fokus på energivaner, og alle muligheter til å kutte kostnader! 

Vi ønsker at enda flere vil kunne ta grønne valg gjennom Smarte Nabolag. Og det er mange gode grunner til å være med:

  • billigere strøm ved solcelleproduksjon i nabolaget
  • du kan sammenligne ditt og naboens strømforbruk
  • fokus på egne strømvaner
  • muligheten til å styre strømtilgangen til apparater
  • tilgang til visuell informasjon og sanntidsvisning av strømforbruk

I Smarte Nabolag vil du  kunne dele informasjon om eget og naboenes strømforbruk og sette fokus på egne strømvaner, anonymt eller under fullt navn. Et Smart Nabolag har sannsynligvis en ildsjel som er pådriver og motiverer for felles innsats. Vi ønsker å komme i kontakt med de som vil ha en slik rolle.

I Smarte Nabolag med solcelleproduksjon får inntil 10 naboer muligheten til å kjøpe overskuddsproduksjon. Naboene får kjøpe denne strømmen til 25% rabatt av spotprisen. Alle Smarte Nabolag med solceller har en ansvarlig som kan invitere naboene med i sitt nabolag.

Priser
Der er helt gratis å etablere et Smart Nabolag, men krever at alle som skal delta har Smart Strømkontroll. Når et Smart Nabolag har 5 eller flere medlemmer reduseres månedlig kostnad på Smart Strømkontroll fra 39,- kr til 29,- kr pr mnd.
Å etablere et Smart Nabolag med solcelleproduksjon koster heller ikke noe, men krever at alle som skal delta har Smart Strømkontroll og strømavtalen Smart Strøm.

Medlem med solceller:
Du får 80 øre pr kWh på overskuddsstrøm som selges til naboene, dette kommer som egen fakturalinje på strømfakturaen din.

Alle medlemmene i nabolag med solcelleproduksjon (inkludert solcelleeier):
Kundene deler likt den andelen overskuddsstrøm som solcelleeieren selger til naboene. Et nabolag må ha mellom 5 til 10 deltakere. Overskuddsstrømmen deles alltid på 5 uansett hvor mange medlemmer det er i nabolaget, på den måten blir det ikke er en ulempe når 6. mann kommer med.

Tilleggsinformasjon

  • Du trenger ikke være strømkunde hos oss hvis du er i nabolag uten solceller, men som strømkunde får du flere gode fordeler.
  • All strøm du kjøper av oss er selvsagt med opprinnelsesgaranti og garantert fra norske fossefall.

Tilvalgsprodukter:
Trygg strømforsikring.

 

Virker dette spennende og interessant? Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller en uforpliktende prat!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Follo Energi på Facebook

Nettside av GP Media