Skip links

Våre bedriftsavtaler

Kraftavtale til alle typer næring

Follo Energi tilbyr kraftavtale til alle typer næring og sørger for at du får det produktet som passer best for bedriften. Bedrifter med adresse i Norgesnett eller Hafslund sitt distribusjonsområde, får felles faktura for kraft og nettleie med oss som kraftleverandør. Det gir deg full oversikt over energikostnadene, og du slipper to ulike forfallsdatoer. 

  • billig kraft
  • felles faktura for kraft og nettleie i Norgesnett og Hafslund Nett sitt område
  • etterskuddsvis betaling
  • vi støtter lokalsamfunnet med betydelige midler hvert år

Velg det produktet som passer best:

Kraft til innkjøpspris

Dette er en enkel avtale uten bindingstid eller forskuddsbetaling. Du betaler det samme for kraften som vi kjøper den for på kraftbørsen, pluss et månedsbeløp på kun 49 kroner. I tillegg kommer et påslag på 4,76 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Spotpris næring

Spotpris er en pris som settes av den nordiske kraftbørsen. I tillegg kommer et avtalt ørepåslag. Spotprisen endres time for time gjennom døgnet i tråd med tilbud og etterspørsel i kraftmarkedet. Det vil si at markedet bestemmer prisen. Spotpris er mer variabel enn andre typer avtaler, og når det er billig kraft i markedet så har du også billig kraft!

PS: Våre sertifiserte energirådgivere tar gjerne en uforpliktende prat om bedriftens totale kraftbehov og muligheter for å kombinere dagens løsning med egen produksjon av solenergi og/eller vindkraft. Vi sørger også for å lage energirapport som et nyttig styringsdokument. Det vil være en lønnsom og bærekraftig investering!

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Follo Energi på Facebook

Nettside av GP Media